Po odlični predstavi na prvi tekmi v gosteh, naše igralce v tem tednu čaka nova tekma pred domačimi navijači, na kateri bomo ves izkupiček prodaje vstopnic in prostovoljnih prispevkov zbranih na tekmi, podarili družini v stiski, ki je v nedavnih poplavah izgubila svoj dom.

RK KRŠKO : RK DOL TKI HRASTNIK 

23.09.2023 ob 19.00h

Na pomoč sta nam priskočila tudi dva slovenska rokometna reprezentanta, ki sta svojo kariero pričela v RK Krško - Nejc Cehte in Urh Kastelic, ki sta nam v namen licitacije podarila svoja dresa, za kar se jima najlepše zahvaljujemo. Nejc nam je podaril podpisan reprezentačni dres, Urh pa dres trenutnega kluba, ki sicer ni podpisan, vendar nam je obljubil, da takoj, ko se vrne v Slovenijo, obišče zmagovalca licitacije in dres podpiše

Na pobudo naših prijateljev iz pobratenega kluba SV Obrigheim Handball dodajamo na licitacijo tudi dres našega kapetana, Marka Sintiča. 

 

Licitacija dresov poteka na Facebooku, zaključila pa se bo 23.09.2023 po prvem polčasu tekme med RK Krško in RK Dol TKI Hrastnik. Denar zbran z licitacijo dresov, bo prav tako namenjen izbrani družini.

 

Več o družini in tragediji, ki jih je doletela v nedavnih poplavah, si lahko ogledaš na posnetku TUKAJ.

 

Licitiraš lahko tako, da spodaj pod sliko kllikneš na gumb "Licitiraj" pod sliko izbranega dresa in svojo ponudbo vpišeš v komentar.

Vkolikor nimaš Facebooka, lahko svojo ponudbo pošlješ na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Najvišja ponujena cena bo ves čas posodobljena v okvirčku nad sliko.

 

DRES NEJCA CEHTETA

Najvišji ponujen znesek:

500€

DRES URHA KASTELICA

Najvišji ponujen znesek:

1500€


 

 

DRES MARKA SINTIČA

Najvišji ponujen znesek:

1000€


 

 

 

Vkolikor ne želiš sodelovati v licitaciji, lahko pomagaš z nakupom karte za sobotno tekmo, prostovoljni prispevkom, ki jih bomo prav tako zbirali na tekmi ali pa svoj prispevek nakažeš na naš TRR:

ROKOMETNI KLUB KRŠKO

Cesta krških žrtev 131

8270 Krško

TRR: SI56 6100 0002 3398 105

Namen: Donacija za družino Zager

Srčno se zahvaljujemo vsem, ki boste sodelovali v naši dobrodelni akciji!

Se vidimo v soboto na tekmi!

 

 

ROKOMETNI KLUB KRŠKO

Cesta Krških žrtev 131, 8270 Krško

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2024 RK Krško - vse pravice pridržane.