V soboto so se Krčani pod vodstvom novega trenerja Roberta Beguša pomerili z domačo Urbanscape Loko.

Krčani so hitro prevzeli pobudo in pokazali, da so v Škofjo Loko prišli po zmago. Vodili so do zadnjih minut prvega polčasa, a na odmor vseeno odšli z dvema goloma zaostanka. Drugi polčas so bolje začeli domači in v 46. minuti vodili že s 23:19, nakar so Krčani obrnili potek igre. Na krilih nekaj pomembnih obramb vratarja Logarja in zadetkov Marka Sintiča so povedli s 23:24. Do konca tekme sta bili ekipi izenačeni, boljše možnosti za končni uspeh pa so imeli Krčani. Urbanscape je izenačila na 28 v zadnji minuti, zadnji napad Krčanov pa ni prinesel zadetka.

 

Pri domačih se je ponovno izkazal nekdanji reprezentant Darko Cingesar, ki je odlično poveljeval obrambi in asistiral v napadu. Pri Krčanih je bil najbolj sicer najbolj učinkovit Marko Sintič z devetimi zadetki, a pohvala gre celotni ekipi za prikazano borbenost na igrišču.

 

Krčani so s sedmimi točkami še vedno na dnu lestvice, enako število točk imata še RK Dobova in RK Maribor Branik. V petek 17.3. ob 19. uri v Krško prihaja RK Jeruzalem Ormož, ki je deveti na lestvici. Krčani bodo šli v tekmo zagotovo polno motivirani, da se oddolžijo za precej nesrečen poraz v končnici tekme s prvega dela prvenstva.

 

S tekmami v skupini za razvrstitev od 13. do 18. mesta so začeli tudi krški kadeti. V Šoštanj so se odpravili s precej oslabljeno ekipo zaradi poškodb in bolezni, a so se vseeno dobro upirali ekipi DRŠ Sebastjana Soviča. Na koncu so zmagali domači za 4 zadetke, predvsem po zaslugi dobrih obramb vratarjev.

 

 

ROKOMETNI KLUB KRŠKO

Cesta Krških žrtev 131, 8270 Krško

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2024 RK Krško - vse pravice pridržane.