Rokometna šola RK Krško

 

Rokometni klub Krško je tako kot večino časa svoje 68-letne zgodovine, tudi letos najvišje rangirani klub v ekipnih športih MO Krško. V klubu so svoje prve rokometne korake opravili številni sedanji in nekdanji člani slovenske reprezentance. Ponosni smo, da naši igralci igrajo in trenirajo v vrhunskih klubih v tujini, tako v Nemčiji, Danski...

 

Zavedamo se, da je športna aktivnost otrok in mladostnikov najboljša naložba v njihovo prihodnost, zato je osnovni cilj treningov, da otroci vzljubijo šport in gibanje, ter se na prijeten način spoznajo z igro rokometa. Poleg igre in pravil rokometa otroci skozi športno udejstvovanje razvijajo tudi druge pomembne navade kot so disciplina, borbenost, pripadnost ekipi, za igranje igre pa se morajo naučiti tudi določenih socialnih spretnosti, kot so sodelovanje in komunikacija.

Ker nam je vaše zaupanje pomembno in ga želimo opravičiti, treninge v rokometni šoli, vodijo izkušeni, potrpežljivi in zanesljivi trenerji ter igralci.

V rokometno šolo vpisujemo otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole, treningi pa potekajo v dvorani ŠČ Krško – Sevnica ali v telovadnici Osnovne šole Leskovec pri Krškem. Skozi leto se otroci udeležujejo različnih tekmovalnih in netekmovalnih srečanj, tekem in turnirjev, pri katerih poskrbimo za organiziran prevoz otrok. Cena mesečne članarine je 30€, urnik treningov za sezono 2023/2024 pa si lahko ogledate na povezavi spodaj.

 

Vkolikor bi se nam vaš otrok želel pridružiti v mlajših selekcijah našega rokometnega kluba, izpolnite spodnjo prijavnico in nam jo posredujte ne email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 


Rokometni krožek

V novem šolskem letu pričenjamo tudi z rokometnim krožkom na osnovnih šolah v času podaljšanega bivanja.

 

Krožek bo potekal na Osnovnih šolah v:

  • Krškem ob petkih 13:30 - 14:30h,
  • Leskovcu ob petkih 14:30 - 16:00 h,
  • Koprivnici ob torkih ali četrtkih 14:00 - 15:00 h (končni termin še sporočimo) ,
  • Senovem (termin bo znan v naslednjem tednu),
  • Raki ob sredah 14:40 - 15:40 h.

Treningi bodo potekali enkrat tedensko in so BREZPLAČNI.

 

Vkolikor bi se nam vaš otrok želel pridružiti pri rokometnem krožku v izbrani šoli, izpolnite spodnjo prijavnico in jo oddajte svojem razredniku/razredničarki ali nam jo posredujte ne email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

ROKOMETNI KLUB KRŠKO

Cesta Krških žrtev 131, 8270 Krško

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2023 RK Krško - vse pravice pridržane.